Geplaatst op

Een parel ketting geeft uw casual outfit elegentie en klasse

Een parel ketting geeft uw casual outfit elegentie en klasse

Glanzend voorbeeld van hoe parels ook in 2012 een outfit compleet maken, laat Michelle Obama bijvoorbeeld zien. Sinds haar intrek in het Witte Huis combineert ze allerlei kleuren parel kettingen perfect met klassieke, moderne en elegante designoutfits. En wat dacht u van onze eigen prinses Maxima? Prinses Maxima is al jaren verliefd op de parel ketting en combineerst de fraaiste creaties. Beroemdheden die parels dragen en het sieraad als haute couture-icoon kent iedereen wel. Maar, met wat voor soort kleding kunt u nu het beste parels combineren? Parels kunnen bijvoorbeeld heel goed gedragen worden met jeans. Lees verder om te ontdekken hoe parels combineren met allerlei soorten outfits.

Ook als u casual ontspant na een dagje winkelen of op vakantie bent, kunt u er stylish uitzien. Parels staan voor klasse en elegantie. Het klinkt misschien wat ongebruikelijk maar als u parels combineert met casual kleding getuigt dat van een ongelofelijk gevoel voor stijl en het straalt zelfvertrouwen uit. Zorg er bij casual kleding voor dat u geen complexe parel ketting draagt met allerlei edelstenen. Kies in plaats daarvan een simpele variant. Verwijd grote parels, kleinere parels staan veel beter bij jongere dames.

Een ketting met parels die iets uit elkaar liggen kan ook erg mooi staan. Sommige mensen vinden roze parels mooi staan met kleding in pastelkleuren, maar ook bij pastelgekleurde kleding is een witte parel ketting de beste keuze. Roze parels met een roze topje combineert bijvoorbeeld goed, maar witte parels zijn net een beetje stouter. Draag bij casual kleding geen choker – dat is te ernstig. Een lange streng parels is ook een beetje over de top. Een driedubbele rij parels kan ook echt niet. Zoetwater parels zijn een betaalbare optie bij iedere casual outfit. Ze hebben ook vormen die net iets van elkaar verschillen. Dat maakt dit soort parel ketting bijzonder. Een andere optie is een enkele parel aan een ketting. Het doel van het dragen van parels bij casual kleding is dat de parels de aandacht naar uw gezicht trekken. Parels maken van een casual outfit een winnende outfit. Lees hier meer over het kiezen van de perfecte parelketting >>